1/12/14

Calendari d'Advent

Un calendari d'advent és un calendari de "compte enrere" usat a l'advent per a preparar-se pel Nadal. Aquesta mena de calendaris eren molt freqüents quan molta gent no sabia comptar, i eren usats abans de les festivitats importants, com Nadal, Pasqua, Tots Sants, etc. Actualment els usen els nens, i a alguns llocs se segueixen utilitzant per tradició. Podien tenir diverses formes, però tots tenen en comú haver de canviar alguna cosa (obrir una finestra, tallar o despenjar un element, encendre una espelma, etc.) cada dia fins que arriba el dia assenyalat esperat, en el cas del calendari d'advent el Nadal.

Aquest any a casa hem fet un calendari que vaig veure per Pinterest.


http://www.morningcreativity.com/diy-toilet-paper-roll-calendar/

Us el recomano, és molt fàcil de fer, el nostre s'assembla molt, només fan falta 24 rotllos de paper higiènic un parell de trossos de cartó.



A dins, hi posem una sorpresa, uns caramels, un petit ninot de miniatura o bé unes targetes que indican el que farem avui, per exemple "Avui posarem l'Arbre de Nadal" o "Avui veurem un DVD amb crispetes!" o "Avui anirem a la Festa de la Marató!" Només cal organitzar bé l'agenda prèviament per poder fer les activitats de les targetes!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada