12/3/15

Casament M&M Invitacions

L'any passat la Meritxell i el Marc em van demanar que els ajudes amb un de l'esdeveniment més important de la seva vida, el seu casament. Després de diverses trobades per concretar quin eren els seus gustos, vam trobar de seguida una idea que ells es van sentir molt a gust i seva.

El primer que es va crear va ser un logotip amb les inicials dels seus noms, així aquest logotip s'aniria repetint en diferents llocs com la invitació, les minutes, la decoració del restaurant, les targetes.... En segon lloc es va decidir un color, en aquest cas el blau turquesa.

Pel que fa els materials vam apostar pel paper reciclat, l'estucat blanc, sobres negres i cordill rústic.

El disseny de les invitacions consta de tres peces, lligades entre si amb un cordill rústic, un punt de llibre amb imatges de la parella, la invitació i finalment els planells de l'ermità i del restaurant.


Amb l'ajuda d'una amiga de la parella aficionada a la fotografia es van fer una sessió de divertides fotografies, una vegada triades les vam fer servir pel punt de llibre, sortint tres models diferents.

Els sobres de color negre, etiquetats amb el logotip i lligats amb un parell de voltes d'un cordó rústic amb una etiqueta penjant per escriure els noms dels convidats va ser l'encarregat de guardar i presentar l'original invitació.


Si us ha agradat les invitacions!! No us perdeu, la segona part del casament M&M, com van quedar les minutes i altres complements decoratius d'aquest casament, més endavant en aquest blog.



4 comentaris:

  1. Combinació m’agrada molt com t’ha quedat!!

    El disseny i la combinació de colors són ideals, i fet amb molt de gust.

    Segur que la resta que queda pendent de que ens ensenyis també m’agradarà.

    Salutacions.

    Amanda

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Amanda!! La veritat es que vaig gaudir molt fent aquesta feina!!!

      Salutacions,
      Mar

      Elimina
  2. Maquíssimes!! Les fotos, la combinació... simplement mèncanten!
    Enhorabona :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ema,
      moltes gràcies pel comentari i encantada de saber que agraden les meves cosetes!!

      Salutacions,
      Mar

      Elimina