16/4/15

Casament M&M {Segona part}

Fa uns dies us vaig presentar les invitacions que vaig fer pel casament de la Meritxell i el Marc. Avui us presento la resta de les cosetes que vam preparar per al dia més esperat pels nuvis....

El color blau i el logo ens va fer de fil conductor per preparar i dissenyar tots els elements que volien personalitzar. Senyals per l'entrada del restaurant, taulell de presentació de taules, minutes, centres de taula, ventalls per ajudar a fer passar la calor durant l'aperitiu....Les minutes es van fer de paper reciclat seguint l'estil de les invitacions. Una pinça, pintada a mà, subjectava la targeta amb el nom del convidat juntament amb la minuta.


Uns ventalls van fer passar la calor als convidats de la tarda de juliol. Fets a mà de manera artesanal i decorats, una cara amb el logo i l'altre amb fotografies dels nuvis.


Una composició de pots de vidre de diferents mides i unes llaunes, pintades i forades fetes especialment per l'ocasió, lluïen al mig de les taules. Els pots de vidre es van decorar amb cintes i cordills rústics i es van fer unes etiquetes adhesives amb el logo dels nuvis. Les llaunes gràcies a la col·laboració de les noies d'Acorama, una botiga/taller de restauració, que van fer tota la feina de foradar i pintar un total de 40 llaunes.

 
Les caixes de fusta, restaurades, amb el logo dels nuvis també les van crear les noies d'Acorama. Van servir per guardar tot els accessoris per fer el photocall...

 


Col·laboració de la botiga/taller Acorama.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada