29/10/15

Festa per una princesa de 5 anys!!

La festa que presentem avui és la de la meva filla que va fer el passat abril 5 anys!!

Com passa el temps i jo que volia fer les entrades una mica més seguides! Ho deixes una setmana i una altra perquè estàs molt desbordada, i de cop passa'n 6 mesos que ni t'adones!! En fi, intentaré tornar agafar l'hàbit de fer una entrada per setmana, encara que costí, l'esforç val molt la pena, és la manera de tenir les feines arxivades i motivar-se una mateixa a fer més coses!

Com ja sabeu els que seguiu el bloc, la Laia va néixer el dia de Sant Jordi i aquest any la temàtica no podia ser un altre: princeses, cavallers i fins i tot un drac!

Les invitacions marcaven la temàtica de la festa i l'estètica de la festa....

Les banderoles són impreses a dues cares, es ideal per penjar sobre la taula de dolços, una vegada passada la festa serveix per decorar l'habitació. La banderola petita és pel pastís o per adornar la taula dels dolços, es presenta amb dos pinxos i dues agulles d'estendre de mida mini.

Els "toppers" són per decorar la taula o el càtering, es poden punxar directament als aliments tipus pinxo dóna un toc decoratiu i personal a la taula.

Les etiquetes de xuxes també poden servir per a galetes o regalets de record.









Un "pack" aniversari, fa que la festa sigui recordada d'una manera especial i tot junt dóna un toc personal a l'aniversari.



Altres complements que vaig dissenyar per aquesta festa, la corona de feltre amb el nom i la gràfica de la festa, una banderola també de feltre que vaig penjar a la porta d'entrada per donar la benvinguda als convidats, galetes i pastís fet a casa (que prometo, algun dia penjar una entrada amb les receptes).


En fi, la festa va ser tot un èxit, espero que us agradi i us serveixi d'inspiració per les vostres festes....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada