Disseny Personalitzat

Dissenys totalment personalitzats.

A Inèdit vosaltres sou els protagonistes.

Tots els elements gràfics han de ser del vostre gust i combinats amb un bon disseny farem que els vostres convidats no oblidin mai.

Es important, fer un petit briefing personal. Així decidim el motiu, un tema, un grafisme que sigui l'element principal de la vostra celebració.
El tema escollit serà el Leitmotiv de la vostra celebració, i tots i cada un dels elements gràfics aniran apareixen en conjunt.

Una vegada decidit el tema, nosaltres fem el reste.
Us fem diferents propostes de invitacions ( i del reste d'elements en conjunt si aixi ho desitjeu) bassades en el vostre leitmotiv ( normalment entre 2 i 3 propostes gràfiques com a mínim enviades per email) perquè vosaltres escolli'm les que més us agradin.Després esculllim la que mes us agradi, es revisa que totes les dades siguin les correctes i es fa una proba a paper, una vegada ok i ens doneu el vistiplau, s'envia a imprimir.

Cada cas requereix un pressupost exclusiu.


Exemple de disseny personalitzat:


En aquest cas, es tracta d'una invitació per un aniversari de nen.
La idea de la mare era cel.lebrar l'aniversari abans de l'entreno de hoquei. Portant a tots els nens de l'equip una bossa de picnic amb el berenar a dins.


Junt amb el disseny del Leitmotiv uns patins i un stick, juntament amb els colors que es repetien es va preparar unes etiquetes per la paperina de palomitas i les etiquetes de les galetes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada